Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Deterdžent za najtvrdokornije masnoće - RHUTTEN Prelav R.H.A. 308

RHUTTEN PRELAV R.H.A. 308 je alkalno sredstvo za uklanjanje nečistoća organskog i anorganskog porijekla. U koncentracijama prema potrebi i namjeni. Ne nagriza površine s kojima dolazi u dodir. Plastičnim i gumenim materijalima vraća početni izgled. Jaka alkalna formulacija u koju je ukomponirana smjesa tenzida čini ga snažnim emulgatorom što omogućava uklanjanje i najtvrdokornijih masnoća s raznih podloga.

Praone s valjcima: postrojenje mora usisati cca. 35-50 ml proizvoda u jednom ciklusu.

Preko rezervoara pod pritiskom: razrijediti na 2% do 3% za vanjsko pranje.

Preko rezervoara pod pritiskom: razrijediti na 5% do 8% za unutarnje čiščenje cisterni ovisno o nečistoći.

PAŽNJA: ne dopustiti da se proizvod osuši na tretiranim površinama prije ispiranja. Izbjeći rad na posebno toplim površinama. U zimskom periodu povećati koncentraciju.

Art. 200789 kg 25
Art. 220823 kg 1000

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.