Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Fosfatno sredstvo za odmašćivanje - RHUTTEN RhuPHOS 023 TM

RHUTTEN RhuPHOS 023 TM kiselinsko je sredstvo za odmašćivanje i fosfatiranje željeznih materija. Za razliku od RHUTTEN RhuPHOSS 005 TM u svome sastavu ne sadrži jake oksidanse za nagrizanje površine pa se iz toga razloga može primjenjivati mini-washom. Može se koristiti za odmašćivanje i fosfatiranje željeznih materijala za koje nije potreban oksidans kao za cinčane i aluminijske površine. Kao RHUTTEN RhuPHOS 005 TM na metalnoj površini stvara fosfatnu prevlaku koja ima antikorozivni efekt te je odlična podloga za bojanje/lakiranje zbog svoje karakteristične kristalne strukture koja omogućuje adheziju boje na površini.

PRIMJENA:

RhuPHOS 023 TM isključivo se nanosi prskanjem pri dolje navedenim uvjetima:

  • koncentracija: 10 - 30 g/L
  • temperatura: 40 - 55 ºC
  • tlak. 1 - 1,5 bara
  • vrijeme dodira: 1-3 min

Art. 200876 kg 25
Art. 200877 kg 220
Art. 200878 kg 1100

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.