Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

GEL za dekapiranje INOX-a - RHUTTEN Dec G603

RHUTTEN Dec G603 je proizvod u obliku gela specijalno formuliran za dekapiranje materijala od INOX-a. Posebna mješavina anorganskih kiselina omogućuje uklanjanje oksida s metalnih površina koje se ne mogu obrađivati uranjanjem.

PRIMJENA:

  • Odmastiti materijale prije postupka dekapiranja. Proizvod nanositi ravnomjerno s kistom. Ostaviti djelovati cca. 1 sat ovisno o vrsti oksida. Nakon dekapiranja, da biste skroz uklanili oksid, površinu ispirite vodom pod visokim pritiskom.

Art. 200801 kg 10

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.