Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Pojačivač odmašćivanja - RHUTTEN RhuADD 115 TM

Aditiv koji se koristi kao dodatak u otopinu za odmašćivanje. Naime, RHUTTEN RhuADD 115 TM je proizvod čiji su glavni sastav molekule tenzida koje se sastoje od hidrofilne i hidrofobne dugolančane ugljikovodične skupine. Tenzidi se u vodenoj otopini u monomolekularnom sloju nakupljaju na granici faza, i to tako da se hidrofilni dio orijentira prema vodenoj, a hidrofobni prema organskoj fazi (tvari kao ulje, masnoće i druge organske nečistoće) te na taj način djelotvorno uklanjaju masnoće s metalnih površina. Primjenjuje se ukoliko dolazi do pojave kratera na površini boje/laka koje su prouzrokovane sitnim česticama ulja/masti na površini metala prije nanošenja boje/laka u prahu. Naime, nanošenjem boje/laka prekrivaju se zaostale čestice ulja i masti koje nakon pečenja otvaraju kratere na površini.

PRIMJENA:

Sredstvo dodati u koncentraciji od 10 do 35 % prema postojećoj otopini za obradu metala. Kako bi sredstvo bilo djelotvorno temperatura kupke ne smije biti manja od 30 ºC.

Art. 200989 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.