Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Ubrzivač stvaranja zaštitne prevlake - RHUTTEN RhuADD 030 TM

Aditiv za obradu pocinčanih materijala koji se koristi kao ubrzivač stvaranja fosfatne prevlake na metalnoj površini. Naime, RHUTTEN RhuADD 030 TM u svom sastavu ima jaki oksidans koji uzrokuje jače nagrizanje metala što ubrzava proces stvaranje fostatne prevlake na metalu i ujedno utječe na povećanje njene kvalitete što je od iznimne važnosti u daljnem procesu bojanja/lakiranja. Dodatkom RHUTTEN RhuADD 030 TM dobiva se kompaktnija fosfatna prevlaka na pocinčanim materijalima.

PRIMJENA:

Proizvod je potrebno dodati u postojeću otopinu za obradu metala u koncentraciji od 0,5 do 1 %.

Art. 200925 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.