Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Uklanjanje laka

neostrip 7001 NF

Uklanjanje boje/laka sa svih vrsta metala - RHUTTEN NEOSTRIP 7001NF

RHUTTEN NEOSTRIP 7001 NF je alkalno sredstvo za skidanje tekućih i praškastih boja s kuka za vješanje i drugih metalnih izrađenih od željeza i aluminija koji se koriste u sektoru industrijskog lakiranja. Specifična kombinacija niskotoksičnih organskih otapala na bazi alkohola omogućuje brzo odvajanje laka bez oštećenja osnovne površine. Proizvod se također koristi za uklanjanje grafita i drugih onečišćenja s raznih površina poput zidova, stakla, vlakova, autobusa i dr. Uklanja sve nečistoće uzrokovane korištenjem raznih boja u spreju, lakova u spreju, vodootpornih markera i sl.

PRIMJENA:

uranjanjem: u 50 %-tnoj vodenoj otopini na sobnoj temperaturi; proces je moguće ubrzati zagrijavanjem kupke i radom pri 40 - 60ºC. Vrijeme uranjavanja ovisi o debljini sloja i vrsti laka koja se uklanja.

Art. 220867 kg 25

Art. 220868 kg 200

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.