Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Oprema

Elektrostatske radne jedinice za nanošenje boje u prahu od ZEUS electrostatik systems, koji je leader na tržištu elektrostatskih uređaja.

ZEUS J-GEN control unit

Generatori J-GEN za maksimalnu kontrolu struje

GENERATOR J-GEN

Generatori J-gen digital prilagođeni novim pištoljima serije „J“, zahvaljujući digitalnom upravljanju, pale turbo u vašoj lakirnici. Slovo J stoji za Joker, kao u igri sa kartama, Joker se uklapa u sve ostalo kao
naši aparati serije J. Sve funkcije dobivaju novu dimenziju garantirajući bolju iskoristivost, uštedu i veću produktivnost.

ZEUS automatski pištolji

Pištolj J-GUN za automatsko nanošenje boje

AUTOMATSKI PIŠTOLJ J-GUN

Predstavljaju zadnju generaciju pištolja ZEUS, efikasni, pouzdani i čvrsti omogućuju montažu bilo kojeg tipa sapnice. Mogu se izvesti klasično u kratkoj izvedbi ili u produženoj izvedbi integriranom ili
sastavljenom produžnom rukom za korištenje sustavima automatskog čišćenja kabina ZEUS. Pištolji J-GUN certificirane su prema zahtjevima i normama Atex.

ZEUS aparat za plastifikaciju serija J

Aparat za ručno nanošenje boje u prahu

TEHNOLOŠKI NAPREDNO

Ručne radne jedinice J-DIGITAL inovativne su, fleksibilne, pouzdane i efikasne odnosno koncentrat tehnologije na usluzi operateru.

Pištolj J-GUN za ručno nanošenje boje

Pištolj J-GUN za ručno nanošenje boje

RUČNI PIŠTOLJ J-GUN DIGITAL

Lagan, efikasno izbalansiran, to su adjektivi koje karakteriziraju novi J-GUN, pištolj koji predstavlja koncentraciju tehnologije počevši od materijala iz kojih je izrađen, visokih mehaničkih i električnih
otpornosti te niska molekularna težina za što manje opterećenje operatera prilikom rada. Srce pištolja čini generator visokog napona koji zahvaljujući jake izolacije prenosi svu energiju na prah uz visoku
efikasnost naboja.

 

ZEUS serija J ()

ZEUS J KRATKE UPUTE upute rev03 ()

ESPLOSO J-GUN ()

  • Galerija:

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.