Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Prodaja vrhunskih boja u prahu

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi. Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.

Što nudimo:
Boje u prahu sa 46 godina iskustva u svakom zrncu! PULVERIT je proizvođač boje u prahu sa težištem u arhitekturi i nudi široki spektar boja i specijalnih efekta. Također nude industrijske boje i boje za sektor automotive. Za potrošača to znači kvalitetu na visokoj razini po vrlo pristupačnim cijenama.

Individualna rješenja u prahu:
Od grubih do finih i metaliziranih prahova, po RAL-u, NCS ili PANTONE, možemo izvesti skoro sve što se današnjom tehnologijom izvesti da, a to i u količinama od 25kg u rekordnim vremenima isporuke. To uključuje i izradu boje po uzorku i modifikaciju svojstava boje po zahtjevu kupca.

Real-Wood postrojenja i prah za drvodekor:
Inovativna tehnologija prah na prah i njen razvoj, rezultat su kontinuiranih i važnih istraživanja u suradnji sa tvrtkama koje se koriste najsuvremenijim tehnologijama. Dekorativni proces Real-Wood, omogućuje realizaciju efekta drveta nanošenjem poliesterskih prahova u raznim bojama, direktno u sloj plastificirane površine i dostiže tako najbolja svojstva i karakteristike estetike te otpornost na UV zrake i druge atmosferske utjecaje.

EUROMASK sustavi za maskiranje i vješanje:
Od čepova, kapica, crijeva, naljepnica i traka.... sa 22 milijuna dostupnih artikala jedan od najjačih dobavljača sustava za maskiranje prije obrade i plastifikacije. Korišteni materijali otporni su na kemikalije i temperature i do 315 °C te se daju višestruko koristiti.

RHUTTEN kemikalije za pripremu površina:
Kemikalije za predobradu metalnih površina, dekapiranje, odmašćivanje, fosfatiranje, pasivaciju i nanotehnologija, poliranje, pa do tehnoloških tekućina za obradu i njegu metala.
Novo u našoj ponudi su i sredstva za čišćenje osobnih,teretnih i poljoprivrednih vozila i strojeva kao i plovila

ZEUS oprema za elektrostatsko nanošenje boje u prahu:
zastupamo proizvođača ZEUS electrostatic systems nudeći kompletna riješenja za elektrostatsko nanošenje boje u prahu, što obuhvaća generatore, CORONA ili TRIBO pištolje, rezervne dijelove za više generacija opreme, kabine, spremnike i tzv. powder-centre. Vršimo također i servisiranje opreme!

MJERNI instrumenti:
nudimo također profesionalne uređaje za mjerenje debljine slojeva, mjerenje sjaja i sve što je povezano sa kontrolom kvalitete vaših finalnih prevlaka.

Tehnoprah Team

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.