Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Oprema

Oprema za plastifikaciju

Podkategorije

Korak prije lakiranja je kvalitetna priprema dijelova. Kemijskom pripremom, čistimo i odmastimo površine komada za optimalnu završnu obradu. Praonice i tuneli dizajnirani su za rad s deterdžentima na bazi vode, kombinirajući kemijsko, toplinsko i mehaničko djelovanje, kako bi se jamčilo izvrsni rezultati i eliminirali svi tragovi nečistoća i prljavštine.

Tijekom godina Eurotherm je razvio niz sustava za pranje koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe za pranjem i odmašćivanjem proizvoda bilo kojeg oblika i veličine.

Elektrostatske radne jedinice za nanošenje boje u prahu od ZEUS electrostatik systems, koji je leader na tržištu elektrostatskih uređaja.

Nudimo kompletnu seriju kompaktnih ručnih kabina prikladnih za plastifikaciju, koje se mogu konfigurirati s integriranom ili vanjskom jedinicom filtera.

Eurotherm peći za polimerizaciju i sušenje rezultat su više od 50 godina iskustva u industriji tekućih i praškastih premaza. Zahvaljujući našim visokim standardima izvedbe, kvalitete i robusnosti, naše pećnice osiguravaju pouzdan i dugotrajan rad kroz vrijeme. Pećnice su opremljene generatorom topline koji zagrijava zrak unutar komore na željenu temperaturu i tako suši ili polimerizira boje u prahu.
Pećnice opremljene su generatorom topline koji može biti izravno ili neizravno izmjenjiv, što omogućuje postizanje željene temperature unutar komore za pečenje ili sušenje. Komadi koji dolaze iz drugih faza obrade, kao  što su pranje ili farbanje, stavljaju se u pećnicu preko gornjeg transportera ili drugog transportnog sredstva.

Temperatura unutar pećnice postiže se i održava na konstantnoj zadanoj vrijednosti tijekom cijelog ciklusa pečenja, zahvaljujući regulatoru temperature koji se nalazi na električnom ormaru i temperaturnoj sondi umetnutoj unutar komore za pečenje. Eurotherm peći za polimerizaciju i sušenje mogu doseći maksimalnu temperaturu od 350°.

Naše standardne peći za polimerizaciju i sušenje imaju temperaturni raspon od + ili – 5°C. Za aeronautičku industriju ili druga kritična područja primjene možemo suziti raspon na + ili – 2°C.

Aktualna tema zaštita okoliša potaknula je i pokrenula suradnju s partnerom koji inovativnom uslugom na području filtracije zraka, ulja i ugljena, omogućuje tvrtkama znatno smanjivanje troškova koji nastaju sa svrhom smanjivanja zagađenja zraka i okoliša, te stvaranja zdravog okruženja za suradnike.

Prezentacija filteri i regenracija ()

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.