Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Njega i čišćenje ruku

Pasta za pranje ruku WHITE STRONG

Pasta za pranje ruku WHITE STRONG

Pasta za pranje ruku RHUTTEN WHITE STRONG je kremasta pasta sa snažnim deterdžetom za pranje ruku. Mikrogranule i aktivne tvari omogućuju brzo uklanjanje i najgrubljih nečistoća ostavljajući ruke mekanima i ugodnog mirisa. Proizvod se koristi u industriji i mehaničkim radionicama.

PRIMJENA:

Uzeti manju količinu RHUTTEN WHITE STRONG paste, utrljati dodavajući malo vode, zatim dobro isprati.

Art. 200268 ml 5000

Sapun za dezinfekciju ruku - RHUTTEN HANDS PLUS

Sapun za dezinfekciju ruku - RHUTTEN HANDS PLUS

RHUTTEN HANDS PLUS je kremasti dezinfekcijski deterdžent, eudermalnog pH, specifično za uklanjanje teških prljavština s ruku (preporučeno u mehaničkim radionama i industriji). Visoka kvaliteta korištenih sirovina omogućuje sinergijsko mehaničko i kemijsko djelovanje što se odražava na učinkovitom uklanjanju prljavština organskog porijekla. Uz ugodan miris ostavlja kožu mekanom bez isušivanja.

PRIMJENA:

Utrljati manju količinu RHUTTEN HANDS PLUS na ruke, dodati malo vode, dalje utrljati i konačno isprati s puno vode.

Art. 220666 kg 5

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.