Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Blog

Efekti drveta na metalnim površinama

Efekti drveta na metalnim površinama

Efekti drveta na metalnim površinama je inovativna tehnologija za nanošenje specijalnih efekta drva na aluminij, čelik ali i staklo te otvara nove mogućnosti i rješenja za sve zahtjevnije tržište i obuhvaća širok spektar primjenjivanja, počevši od namještaja i bravarije do stolarske i građevinske industrije.

Specijalna rješenja - boje u prahu

Specijalna rješenja u prahu

Krojačka kvaliteta na najvišoj razini u jako kratkom vremenu adut su Stardust-a. Kao kada krojač izradi odijelo po mjeri, prema zahtjevima, preferencijama i karakteristikama osobe koja će ga nositi, u Stardust-u se svaki proizvod izrađuje sa maksimalnom pažnjom i prema specifičnim potrebama kupca.

Euromask za zaštitu i maskiranje prilikom lakiranja

Euromask za zaštitu i maskiranje prilikom lakiranja

Sistemi za maskiranje prije predobrade, plastifikacije, lakiranja na mokro, eloksaže i kromatiranja. Konusni čepovi i kapice za zaštitu provrta ili navoja pri operaciji lakiranja, otporni i do 315 °C te višestruko primjenjivi. Trake i samoljepljive etikete za maskiranje pri operaciji plastifikacije, galvanizacije, metalizacije i eloksaže.

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.