Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje otapalima

Lako hlapivi odmašćivač - RHUTTEN EPOSOL 502

RHUTTEN EPOSOL 502 je lako hlapivi proizvod za odmašćivanje površina s materijala od željeza, alummija, čelika, plastike, obojanih/lakiranih površina itd. Također uklanja mrlje od tinte i markera s različitih površina.

PRIMJENA:

RHUTTEN EPOSOL 502 koristi se nerazrijeđen pomoću kista ili uranjanjem. Ako ga nanosite prskalicom koristite spužvu ili krpu za trljanje.

Art. 220946 L25
Art. 220944 L200
Art.220945 L1000

Uklanjanje katrana i tvrdokornih masnoća - RHUTTEN TECSOL

RHUTTEN TECSOL djelotvorno uklanja nečistoće od katrana s raznih površina, posebno sa strojeva korištenih u proizvodnji asfalta. Prisutnost pojedinih otapala, čini RHUTTEN TECSOL idealnim deterdžentom za uklanjanje katrana, ulja i masti u potpunosti vrlo brzo i djelotvorno uz ugodan miris citrusa.

PRIMJENA:

RHUTTEN TECSOL se koristi nerazrijeđen uz pomoć kista. Ukoliko se nanosi prskanjem koristiti krpu ili spužvu za trljanje. Na kraju dobro isprati vodom. Vrijeme dodira ovisi o stupnju nečistoće.

NAPOMENA:

S obzirom na razne vrste površina na kojima se može primjenjivati savjetujemo isprobati proizvod prije uporabe.

Art. 200780 L25

Višenamjenski deterdžent za odmašćivanje - RHUTTEN P 501

Sredstvo za odmašćivanje svih površina poput plastike, stakla, drveta, metala itd. RHUTTEN P501 zahvaljujući sastojcima dobro kvasi i stvara emulziju te na taj način uklanja mrlje organskog i anorganskog porijekla. Proizvod ne nagriza površine s kojima dolazi u doticaj te stvara antistatički sloj koji sprječava stvaranje novih nečistoća.

PRIMJENA:

Koristi se razrijeđivanjem s vodom u omjeru 1/1 ili čisti ovisno o jačini nečistoće. Nanositi sredstvo na površinu iz udaljenosti od cca. 20 cm, pustiti djelovati i zatim osušiti papirom ili krpom. Proizvod ne zahtjeva ispiranje.

Art. 200808 750ml

Lako hlapivi odmašćivač za čišćenje - RHUTTEN ALCOSOL

RHUTTEN ALCOSOL je proizvod na bazi otapala specifičan za odmašćivanje površina u industrijskom sektoru npr. željeza, aluminija, čelika, plastike, lakiranih površina itd. Njegov je sastav alkoholna smjesa etanola i propan-2-ola što ga čini brzo hlapivim i prikladnim za upotrebu pri odmašćivanju metalnih dijelova u fazi koja prethodi lakiranju, odstranjivanju prljavštine od ljepila, flomastera, tinte, općenito ulja itd. s površine. Zahvaljujući svome sastavu nije agresivan prema raznim površinama pa se može koristiti bez ikakvog straha da će uzrokovati oštećenja.

PRIMJENA:

Koristi se nerazrijeđen pomoću kista ili uranjanjem. Ako ga nanosite prskalicom koristite spužvu ili krpu za trljanje.

Art. 220956 L25

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.