Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Oprema

Kabine za automatsko nanošenje boje u prahu

Kabine za automatsko nanošenje boje u prahu

U usporedbi s tradicionalnim metalnim kabinama, plastika ima prednost u tome što ne dopušta nakupljanje prašine na stjenkama, jamči maksimalnu učinkovitost sustava rekuperacije i uvelike olakšava operacije čišćenja. Sustav čišćenja s mikro rupama s Venturi efektom drži pod kabine čistim, izbjegavajući nakupljanje prašine. Usis je intenzivan, ali u isto vrijeme blag i u ovoj kombinaciji smanjuje prašinu bez utjecaja na dijelove koje se farbaju i stvarajući također zdravo radno okruženje.

Proučavanjem strujanja zraka dostiglo se efikasno raspoređeno usisavanje suvišnog praha unutar kabine bez negativnog utjecaja prilikom nanošenje boje.
Boja stjenki nije slučajna, omogućuje veliku svjetlinu radnog okruženja i ojačana unutarnja struktura osigura trajnost.

Preuzmi PDF opisom komponenti

ZEUS Kabina prezentacija 06.06.2017 HR.docx ()

Preuzmi PDF zašto se odlučiti za kabinu ZEUS

ZEUS Kabina zasto kupiti 06.06.2017 HR.docx ()

  • Galerija:

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.