Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Oprema

integrirani usisni zid

Usisni filtracijski zidovi

Princip rada usisnog zida vrlo je jednostavan: centrifugalni aspirator stvara podtlak i cirkulaciju zraka (usis) usmjeren je prema filter patronama koje filtriraju čestice suvišnog praha u zraku tako da mjesto rada ostaje čisto za vrijeme rada, filter patrone se čiste automatskim mlazom komprimiranog zraka u protivnom smjeru, a prah sakuplja se u ladicama ispod. Usisni zid opremljen je odgovarajućom elektronikom kojom se programira ciklus automatskog čišćenja filter patrona i električnim ormarom za kontrolu ventilatora.

 

 

  • Galerija:

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.