Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Realwood drvo-efekt pogon

REALWOOD XP

POGON ZA DRVO EFEKT:

Postrojenje je uglavnom u istoj grupi kao standardni aplikator REAL-WOOD koji klizi na lebdećoj strukturi. Donji dio je radna ploha, na kojoj se pozicionira 5 profila odjednom i učvršćuje posebnim stegama. Aplikator nanosi dizajn na svako lice posebno dok profili ostaju pričvršćeni na čelnoj strani. Nakon postupka nanošenja, dekorirane profile se ručno stavlja na kolica kojima se prenose u peć za polimerizaciju.
Projekt predviđa proizvodnju od 60 – 80 profila po satu na dva lica sa dva radnika.ovaj sustav ne zahtjeva plin, transportne trake ili drugo. Potrebna površina 12 m x 3 m Potrebna električna energija 6 kW.

 

 

 

 

 

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.