Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Uklanjanje kamenca, održavanje cijevovoda

UKLANJANJE KAMENCA - RHUTTEN Securchem F15

RHUTTEN Securchem F15 je proizvod od inhibirane kiseline koji aktivno uklanja kamenac. Može se koristiti za razne aplikacije u industrijskom sektoru. Za vrijeme primjene ne hlapi i ne napada metalne površine. Aktivne tvari omogućuju uklanjanje naslaga anorganskog kamenca poput ostataka od vapna, boraksa i sl.

PRIMJENA:

Proizvod se može koristiti uranjanjem ili prskanjem u koncentraciji od 3% do 10% ovisno o jačini naslaga.

NAPOMENA:

proizvod ne smije doći u dodir sa prirodnim kamenima

Art. 220783 30kg
Art. 220813 1000kg

Uklanjanje kamenca - RHUTTEN SECURCHEM C91

RHUTTEN SECURCHEM C91 je proizvod na bazi anorganske kiseline za uklanjanje kamenca i karbonskih spojeva s kotlova, cijevovoda, izmjenivača topline. Posebna formulacija koja sadržava indikator omogućuje definirati zasičenost otopine kroz promjenu boje i tako kontinuirano vrši kontrolu same koncentracije. Prisutni inhibitori korozije djeluju preventivno na željeznim površinama protiv stvaranja novih korozivnih naslaga.

PRIMJENA:

U kadama: 10 - 20 %-tna vodena otopina

Art. 220914 10kg
Art. 220687 25kg

Uklanjanje kamenca s INOX-a, keramike i kromiranih površina - RHUTTEN Deta 4020

Rhutten Deta 4020 je sredstvo na bazi kiseline posebno namijenjeno za čišćenje i uklanjanje kamenca s INOX-a, keramike i kromiranih površina. Formulacija omogućuje uklanjanje kamenca, hrđavih naslaga i organskih i anorganskih nečistoća.

PRIMJENA:

Proizvod nanositi ravnomjerno, direktno na površinu i ostaviti da djeluje nekoliko minuta, zatim isprati s puno vode. U slučaju jako kontaminirane površine ponoviti operaciju uz pomoć spužve.

PAŽNJA!

ne nanositi na prirodne kamene kao što su mramor ili granit.

Art. 200792 6kg
Art. 200826 25kg

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.