Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Zaštita i odvajanje

RHUTTEN Protect Oil V8 zaštitno ulje za metalne proizvode

RHUTTEN Protect Oil V8 zaštitno ulje za metalne proizvode

RHUTTEN Protect-Oil V8 zaštitno je otapalo formulirano za zaštitu poluproizvoda i gotovih metalnih proizvoda od korozije u zatvorenim prostorijama. Sadržaj otopljene mješavine posjeduje visoka svojstva hlapivosti (bez da iz navedenog razloga spada u kategoriju zapaljivih tvari) ostavljajući zaštitni film na metalu. Nadalje, proizvod posjeduje i svojstvo DE-WATERING, što udaljava vodu od tretiranih površina. Antikorozivne substancije otopljene u mješavini ostavljaju komade suhe te garantiraju konzerviranje / zaštitu za cca. 6 - 8 mjeseci u zatvorenim prostorijama.

Primjena i doziranje

proizvod se aplicira 1/1 prskanjem , kistom ili uranjavanjem. RHUTTEN PROTECT OIL V8 može se uklanjati sa otapalima poput SYSTEM SOL ili JET SOL.

Art. 220800 L. 10
Art. 220794 L. 25
Art. 220795 L.208

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.