Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Laboratorijska oprema

Mjerenje adhezije

Mjerenje adhezije

Primjena:

Snaga prianjanja premaza najvažnije je svojstvo i ključno je za mehanička opterečenja i dobru zaštitu od korozije. Normirani test daje ključna izvješća o kvaliteti zaštitnog premaza.

Provedba:

Na premazu koji je predmet testiranja, rade se križni urezi. Nastali rasteri vizualno se ocjenjuju prema odgovarajućoj normi. Klasifikacija se radi na temelju veličine oštećenja ili ljuštenja premaza.

Specifikacija:

Instrument se sastoji od pokretne glave na kojoj je montiran nož sa više oštrica. Ta glava onemogučuje npr. da prilikom rezanja nastane jednostrani pritisak ili da se promjena pozicije ruke prenosi na nož.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.