Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Laboratorijska oprema

Mjerenje sjaja - Mjerač sjaja MiniGloss MG 268 – F2

Mjerenje sjaja - Mjerač sjaja MiniGloss MG 268 – F2

Uređaj koristi se za mjerenje stupanja sjaja na glatkim i ravnim odlogama. Idealno za mjerenje tekućih i praškastih boja. Mjerač omogućuje mjerenje cijelog područja sjaja i odgovara svim međunarodnim normama i zahtjevima od GSB, QIB, i Qualicoat.

Uređaj označen je sa CE oznakom i ima također izjavu o konformitetu.

Uređaj MG 268 – F2 raspolaže sa bazom koja ima integrirani kalibracijski standard i jednim dodatnim vanjskim radni standard. Standardi mogu se povratno provjeriti i odgovaraju priznatim Shanghai Institute of Measurement and Testing Technology (SIMT)

Prilikom uključenja uređaja, isti vrši samostalno i automatski kontrolu kalibracije za vrijeme kada je odložen u svojoj bazi. Uređaj MG 268 – F2 koristi se samo jednom AA baterijom i baterijom na punjenje tako da se dostiže vrijeme korištenja od minimalno 50 sati ili 2'000 mjerenja.

Uređaj raspolaže funkciju statistike i memorije za maksimalno 10'000 mjerena.

Tehnički podaci:
Kut mjerenja: 20°- 60°- 85°
Veličina mjerenja(mm): 9 x 10 - 9 x 16 - 5 x 39
Područje mjerenja:
20° «2000GU
60° «1000GU
85° «160GU

Sučelje: Serijski RS 232 sa USB adapterom

Software: Gloss Data Link
Memorija: 10'000 mjerenja unutar do 999 grupe
Napajanje: AA Alkalna Baterija (1 kom)
Težina: 400 g
Dimenzije: 48 x 155 x 75mm

Sadržaj isporuke:
Uređaj mjerač sjaja sa 3kuta sa bazom i integriranim standardom sjaja, krpica za čišćenje leće, kabel za prijenos podataka sa USB adapterom, software DataOperator (engleski), 1 (jedan) kom baterija tip AA, certifikat kalibracije, upute za korištenje, torba za transport.

Jamstvo:
godinu dana jamstvo proizvođača na greške materijala i izradu

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.