Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Laboratorijska oprema

Mjerenje debljine sloja - DeFelsko 6000

Mjerenje debljine sloja - DeFelsko 6000

Elektronički instrument za mjerenje debljine sloja koji funkcionira na principu magnetske indukcije za mjerenje debljine sloja na fero-magnetičnim podlogama. Za mjerenje debljine sloja kod ne-feromagnetičnih metala mjerenje se temelji na principu vrtložnih struja. Premda se uređaj temelji na dva principa mjerenja (magnetska indukcija i vrtložne struje) koji se automatski prilagođavaju. Naime, postavljanjem sonde za mjerenje na površinu koju želite izmjeriti, uređaj automatski registrira vrstu podloge (supstrata) te na taj način aktivira ispravan način mjerenja što se u konačnici rezultira točno i precizno mjerenje.

Iz toga razloga ovaj uređajem Vam omogućava precizno i brzo mjerenje debljine prevlake na svim vrstama metala bez ikakve prilagodbe odnosno kalibracije koje su potrebne za večinu drugih uređaja.

Uređaj je vrlo pouzdan jer je otporan na prašinu i na sve vremenske uvjete, vrh sonde je otporan na habanje i udarce, uz njega se dobiva zaštitna gumena futrola s kopčom za remen.

Na uređaj se dobiva dvije godine jamstva

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.