Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Aditivi za boje

aditiv za stvaranje grube strukture narančina kora

Aditiv za grube strukture

U prodajnom programu PULVERIT-a nudimo jedan širok spektar standardno dostupnih boja u prahu sa efektom narančine kore/grube strukture. Posebni zahtjevi na našem tržištu u stalnom su porastu i da bi zadovoljili te potrebe nudimo ADITIV za stvaranje grube strukture/narančine kore s kojim je moguće bilo koju boju u prahu glatke izvedbe pretvoriti u grubo strukturiranu površinu.

Određivanjem koncentracije aditiva može se odrediti izgled strukture koja varira između jako grube strukture do blago grube strukture.

NAPOMENA:

  • potrebno učinkovito i ravnomjerno mješanje uz pomoć fluidizacije
  • proizvod djeluje jako kontaminirajuće
  • oprema nakon korištenja zahtijeva temeljito čiščenje

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.