Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Boje u prahu

Industrijske boje

Pulverit industrijska boja je poliesterska TGIC free boja za kvalitetno plastificiranje predmeta namijenjenih unutarnjoj ili vanjskoj upotrebi, poput onih koji se koriste u industriji, za urbano uređenje, automobilski sektor (auto dijelovi i motocikli, poljoprivredni strojevi itd), za površinsku obradu željeza, čelika, lijevanog željeza itd.

TEHNIČKI OPIS:

Sposobnost zadovoljavanja svih potreba kupca u smislu efekta, boje i završne strukture sjedinjuje se sa zadovoljavajućim karakteristikama vezano uz otpornost na UV zrake (ovo je proizvod i za vanjsku upotrebu), sa sipanjem i reakcijom na ostale agense, bilo da su kemijskog ili atmosferskog porijekla. Niža cijena u odnosu na boje pokrivene Qualicoat ili GSB certifikatom ne uključuje, međutim, nižu kvalitetu u izgledu i primjenjivosti.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.