Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Blog

Euromask za zaštitu i maskiranje prilikom lakiranja

Euromask za zaštitu i maskiranje prilikom lakiranja

Sistemi za maskiranje prije predobrade, plastifikacije, lakiranja na mokro, eloksaže i kromatiranja. Konusni čepovi i kapice za zaštitu provrta ili navoja pri operaciji lakiranja, otporni i do 315 °C te višestruko primjenjivi. Trake i samoljepljive etikete za maskiranje pri operaciji plastifikacije, galvanizacije, metalizacije i eloksaže.

Euromask je "leader" u proizvodnji i distribuciji profesionalnih sistema maskiranja za sve površinske obrade. Euromask već 15 godina distribuira diljem svijeta široku paletu čepova, kapica i vješalica za lakirnice, trake i etikete, crijeva i specijalne proizvode.

EUROMASK NAŠ JE PARTNER, SA KOJIM RIJEŠAVAMO SVE PROBLEME MASKIRANJA !

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.