Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Blog

Specijalna rješenja - boje u prahu

Specijalna rješenja u prahu

Krojačka kvaliteta na najvišoj razini u jako kratkom vremenu adut su Stardust-a. Kao kada krojač izradi odijelo po mjeri, prema zahtjevima, preferencijama i karakteristikama osobe koja će ga nositi, u Stardust-u se svaki proizvod izrađuje sa maksimalnom pažnjom i prema specifičnim potrebama kupca.

Profesionalnost, kvaliteta i brzina su načela koji vode naše suradnike u Stardust-u u njihovom radu. Svaki pojedini korak je plod mnogih napora i uske suradnje između visoko kvalificiranih suradnika da bismo na najbolji način zadovoljili potrebe naših kupaca.

Kako ?
Sa stvarnom brzinom u formuliranju proizvoda. Sa ekstremnom fleksibilnošću u proizvodnji, što nam omogućuje izvesti i male količine od 25kg. Rekordno vrijeme koje donosi kupcima višestruke prednosti, kao smanjenje zalihe na skladištu i hitna nabava robe bez rizika da ostaju bez boje.

Rezultat ove filozofije rada u Stardust-u su proizvodi koji su apsolutno „custom-fit“ uz individualne usluge i post prodajnu podršku prema kupcu. Stardust-ovi proizvodi i usluge, cjenjeni su kod naših kupaca koji su prepoznali u nama sigurnog partnera od povjerenja.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.