Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Odmašćivanje industrijskih metalnih dijelova - RHUTTEN S27

RHUTTEN S27 je alkalno sredstvo za odmašćivanje predviđeno za industrijsku primjenu, specifično za tvrde površine i metalne dijelove. Aktivne tvari u njegovom sastavu odlično vlaže površinu i stvaraju emulziju koja lako uklanja i tvrdokorne mrlje poput ulja i masti. Koristi se prilikom čišćenja strojeva i industrijskih pogona, u bravarskim radionama, odjelima za održavanje, automehaničarskim radionama itd. Proizvod RHUTTEN S27 moguće je primjenjivati na više načina, s obzirom da je alkalni moguće ga je koristiti s tlačim prskalicama i mini-wash-em. Također se predmeti mogu uranjati u otopinu ili ga se može nanositi pomoću četki ili spužvi.

PRIMJENA:

  • mini-wash-om: razrijediti proizvod 1:4 do 1:10 sa vodom ovisno o stupnju prljavštine
  • tlačnom prskalicom: razrijediti proizvod 1:3 do 1:8 sa vodom, prskati na površinu, ostaviti djelovati i zatim ispirati po mogućnosti pod visokim pritiskom.

PAŽNJA: ne ostavljati proizvod da se suši na površini prije ispiranja. Ne raditi na toplim površinama. Za dijelove iz aluminija i legura savjetujemo napraviti test kompatibilnosti sa proizvodom, smanjujući koncentraciju za primjenu.

Art. 220895 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.