Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Odmašćivanje u uklanjanje oksida s bakra i njegovih legura - RHUTTEN Dex Cu 1014

Kiselinsko sredstvo za odmašćivanje i uklanjanje oksida i patine svih vrsta za bakar i njegove legura. Mješavina posebnih aktivnih tvari omogućuje lako uklanjanje čestica masti i ulja te oksidnih slojeva koji su prisutni na površini. Nakon korištenja RHUTTEN Dex Cu 404 daje homogenu i sjajnu površinu.

PRIMJENA:

RHUTTEN Dex Cu 1014 koristi se uranjanjem u vodenu otopinu koncentracije između 3 i 5%. Radna temperatura 50ºC. Vrijeme uranjanja ovisi o vrsti oksida kojeg se namjerava dekapirati. Nakon dekapiranja površinu je potrebno isprati s vodom.

NAPOMENE:

Ne koristiti na aluminijskim i željeznim površinama

Art. 200806 30 kg

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.