Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Sredstvo za odmašćivanje i fosfatiranje - RHUTTEN RhuPHOS 005 TM

Multimetalno kiselinsko vrlo snažno sredstvo za odmašćivanje koje ujedno sadrži fosfate i oksidans za nagrizanje površine metala. Naime, prisutni tenzidi (površinski aktivne tvari) uklanjaju ulja i masti dok prisutni oksidansi uklanjaju prirodno prisutni oksidni sloj metala na površini te potom nagrizaju sami metal koji se otapa te reagira s fosfatima stvarajući na površini fosfatnu prevlaku koja ima antikorozivni efekt. Nastali fosfati na metalnoj površini odlična su podloga za bojanje/lakiranje, zbog svoje karakteristične kristalne strukture povećavaju specifičnu površinu (hrapava površina) što rezultira puno većom adhezijom boje u odnosu bez fosfatne prevlake Prema tome pruža niz mogućnosti pri rješavanju problema obrade i pripreme željeznih, aluminijskih i cinčanih podloga prije nanošenja boje u prahu za plastifikaciju

NAČIN UPORABE:

  • Prskanjem
  • Uranjanjem

Art. 200867 kg 25
Art. 200868 kg 220
Art. 200869 kg 1100

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.