Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Tekuće sredstvo za dekapiranje INOX-a - RHUTTEN Dec L621

RHUTTEN Dec L621 je jako kiselo sredstvo za dekapiranje INOX-a koje se koristi uranjanjem. Posebna mješavina anorganskih kiselina omogućuje uklanjanje oksida s metalnih površina.

PRIMJENA:

Odmastiti materijal prije postupka dekapiranja. Razrijediti proizvod s vodom u koncentraciji od 20 - 30%. Radna temperatura je između 20 ºC i 30 ºC. Vrijeme uranjanja ovisi o vrsti oksida kojeg se namjerava dekapirati. Nakon dekapiranja za potpuno uklanjanje oksida površinu isprati vodom pod pritiskom.

Art. 200793 30 kg

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.