Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje, uklanjanje oksida, uklanjanje laka, fosfatiranje

Višenamjenski odmašćivač bez pjene - RHUTTEN KD 370

RHUTTEN KD 370 je alkalni proizvod za odmašćivanje metalnih površina od aluminija, bakra i njihovih legura. Aktivne tvari omogućuju uklanjanje jakih masnoća i ulja bez posljedica na površinama koje se obrade. RHUTTEN KD 370 može se koristiti u svim procesima gdje deterdžent ne smije stvarati pjenu kao što su; mašine za pranje djelova, tuneli s prskalicama, cilindričnim kadama (kade s bubnjemj) itd. Proizvod je djelotvoran pri temperaturi od 35ºC - 50ºC.

PRIMJENA:

Proizvod razrijediti s vodom u koncentraciji od 1% do 5% ovisno prema namjeni i jačini nečistoće.

Art. 220663 kg 25
Art. 200809 kg 200
Art. 200810 kg 1000

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.