Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Uklanjanje laka

GEL za uklanjanje boje/laka - RHUTTEN PULISTRIP G906

RHUTTEN PULISTRIP G906 je proizvod koji se koristi za uklanjanje tekućih boja/lakova i plastifikata sa kuka i drugih metalnih površina od željeznih i aluminijskih materijala korišteniih u području industrijskog bojanja/lakiranja. Posebna kombinacija otapala niskog stupnja opasnosti čine RHUTTEN PULISTRIP G609 prihvatljivim za okoliš. Želatinasta struktura omogućuje jače prianjanje proizvoda na površinu te omekšavanje boje/laka na površini što uvelike olakšava uklanjanje boje/laka.

PRIMJENA:

Primjenjuje se urananjem u otopinu ili se nanosi kistom direktno na površinu. Proizvod djeluje pri sobnoj temperaturi; ali da bi se skratilo vrijeme potrebno za skidanje boje/laka može se raditi na temperaturi od cca. 40ºC. Vrijeme uranjanja ovisit će o debljini sloja i vrsti laka koji se namjerava ukloniti.

Art. 200639 kg 20

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.