Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Boje u prahu

STARDUST antibakterijske boje u prahu po mjeri i zahtjevu

Antibakterijske boje

Antibakterijska boja formulirana je od poliestera bez TGIC-a koji se koristi u antibakterijskim premazima, no on je toksičan pa je STARDUST razvio novi proizvod koji je prihvatljiv za okolinu. Postoje područja gdje rizik od širenja bakterijskih infekcija mora biti sveden na minimum kao što su npr. domovi zdravlja, bolnice, restorani, barovi itd. Iz tih razloga STARDUST je formulirao antibakterijsku boju u prahu koja sprječava rast i razmnožavanje svih vrsta mikroorganizama (bakterije, plijesni kvasci i dr.) na tretiranim površinama.

Zahvaljujući prisutnosti iona srebra u kombinaciji sa anorganskim elementima, antibakterijske boje u prahu imaju svojstvo blokade rasta mikroorganizama. Ove boje se preporučuju za plastifikaciju alata, opreme, namještaja i strojeva namijenjenih mjestima koja zahtijevaju visoke higijenske standarde i antibakterijsku zaštitu.

Prostori u kojima se primjenjuju su bolnice, liječnićke ordinacije, laboratoriji, prehrambena industrija i ugostiteljski sektor, škole, vrtići, dvorane i javni wc-i.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.