Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Odmašćivanje otapalima

Uklanjanje katrana i tvrdokornih masnoća - RHUTTEN TECSOL

RHUTTEN TECSOL djelotvorno uklanja nečistoće od katrana s raznih površina, posebno sa strojeva korištenih u proizvodnji asfalta. Prisutnost pojedinih otapala, čini RHUTTEN TECSOL idealnim deterdžentom za uklanjanje katrana, ulja i masti u potpunosti vrlo brzo i djelotvorno uz ugodan miris citrusa.

PRIMJENA:

RHUTTEN TECSOL se koristi nerazrijeđen uz pomoć kista. Ukoliko se nanosi prskanjem koristiti krpu ili spužvu za trljanje. Na kraju dobro isprati vodom. Vrijeme dodira ovisi o stupnju nečistoće.

NAPOMENA:

S obzirom na razne vrste površina na kojima se može primjenjivati savjetujemo isprobati proizvod prije uporabe.

Art. 200780 L25

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.