Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Uklanjanje laka

ecostrip 6020

Uklanjanje boje/laka s metalnih površina - RHUTTEN ECOSTRIP 6020

RHUTTEN ECOSTRIP 6020 je sredstvo za skidanje tekućih ili praškastih lakova s metalnih površina, čeličnih komada i kuka korištenih u sektoru plastifikacije i industrijskog lakiranja. Alkoholna organska otapala rastope lak bez nagrizanja obrađenih površina te tako omogućuju korištenje istih vračajući im početna svojstva. Uz već navedeno, u ECOSTRIP-u 6020 prisutna je lužina koja uklanja ostale nečistoće te inhibitor korozije koji na obrađenim površinama ostavlja antikorozivni efekt.

PRIMJENA:

uranjanjem: uroniti dijelove u tekući proizvod. Ukoliko se radi o lakovima koji se jednostavno uklanjaju pri temperaturi od 40 - 60ºC pustiti sredstvo da djeluje 2 - 3 sata ovisno o debljini sloja za uklanjanje, naknadno predmete dobro isprati vodom.

Art. 200885 kg 25
Art. 200891 kg 230
Art. 200886 kg 1000

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.