Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Samoljepljive trake

Traka EPB plava do 204 ºC

Traka EPB plava do 204 ºC

Traka za maskiranje zavojitih površina otporna na temperature do 204 ºC  (66 m)

DEBLJINA: 0,025 mm poliester + 0,05 mm silikonsko ljepilo

Lako se uklanja i ne ostavlja tragove lijepila.

Idealna za maskiranje zavojitih površina.

Odličan proizvod za industrijsko lakiranje u prahu i anodizaciju. Otporan na temperature do 204 ºC, koristi specijalno formulirano "blokirano" silikonsko lijepilo koji omogućuje proizvodu izvršiti svoju funkciju i pod ekstremnim temperaturama, bez gubitka kvalitete držanja na površini što omogućuje čisto odvajanje nakon lakiranja. Također ima odlične otpornost na kemijske utjecaje tako da se ova traka može koristiti i prilikom bajcanja / dezoksidacije kao i prilikom tekućeg lakiranja koristeći razrijeđivaće i prajmere na bazi ulja.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.