Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Zeus

Tehnoprah - ZEUS

Zeus je osnovan 1973. godine i njegova je misija bila izrada specijalizirane opreme za premazivanje prahom. Inovacija, pouzdanost, usluga i usklađenost sa standardima stupovi su koji vode naš svakodnevni rad i koji su doveli do toga da naši kupci visoko cijene naše proizvode. Zeus je od samih početaka davao prioritet slikarima i njihovim potrebama, te je stoga stvoren set opreme za povećanje proizvodnje kupaca. Strogo biramo sirovine i dobavljače kako bismo proizvodili opremu u našim pogonima.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.