Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Boje u prahu

epoksi-poliesterske boje u prahu

Epoksi-poliesterske boje

Pulverit epoksi-poliesterske boje dobivaju se kombinacijom epoksidnih i poliesterskih smola, ne sadrže TGIC koji je toksičan i štetan za okolinu. Pokazuju određene osobine bolje u odnosu na epoksidne boje u prah, a neke osobine su čak bolje u odnosu na iste kod polisterskih boja u prahu. Za razliku od epoksidnih boja odlikuje ih niža cijena pa se epoksi-poliesterske boje koriste za materijale koji neće biti izloženi atmosferskim uvjetima (osjetljive na UV – zračenje).

Ako se izlože sunčevoj svjetlosti dolazi do ljuskanja boje kao i kod boja na bazi epoksidnih smola. Koriste se za bojenje metalnog namještaja, radijatora i grijača, tuš kabina, kuhinjskih aparata, industrijskih polica itd.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.