Uvoz, trgovina i savjetovanje u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina

Boje u prahu

poliesterske boje u prahu fasadna kvaliteta

Poliesterske boje

Pulverit poliesterske boje se dobivaju kombinacijom poliesterskih smola i očvršćivaća, bez TGIC-a. Pokazuju izuzetnu postojanost sjaja i nijanse prema atmosferskim uvjetima (kiša, snijeg, visoke temperature, UV – zračenje). Koriste se za kvalitetnu plastifikaciju proizvoda namjenjenih za vanjsku upotrebu kao i onih koji se koriste u građevinskoj industriji.

FASADNA KVALITETA:

Poliesterske boje fasadne kvalitete se posebno preporučuju za površinsku obradu aluminijskih profila, dijelova za fasade, za urbana uređenja i za sve one primjene gdje se zahtijevaju Qualicoat ili GSB certificirane boje.

INDUSTRIJSKA KVALITETA:

Poliesterske boje industrijske kvalitete koriste se za kvalitetno plastificiranje predmeta za unutarnju i vanjsku upotrebu, poput onih koji se koriste u industriji, urbanom uređenju, automobilskom sektoru (auto dijelovi, motocikli, poljoprivredni strojevi itd), za površinsku obradu željeza, čelika, lijevanog željeza itd. Kako bih se zadovoljila potreba kupaca u smislu efekta, boje i završne strukture sjedinjuje se s zadovoljavajućim karakteristikama vezano uz otpornost na UV zrake (ovo je proizvod i za vanjsku upotrebu), sa sipanjem i reakcijom na ostale agense, bilo da su kemijskog ili atmosferskog porijekla.

Niža cijena u odnosu na boje pokrivene Qualicoat ili GSB certifikatom ne uključuje nižu kvalitetu u izgledu i primjenjivosti.

Slični proizvodi

O nama

Tehnoprah d.o.o. sa sjedištem u Pitomači je specijalizirano poduzeće koje se bavi uvozom, trgovinom i savjetovanjem u sektoru plastifikacije i obrade metalnih površina. Naši proizvodi i usluge stvaraju jednu cjelinu, što znači sva rješenja za obradu, predobradu metala i plastifikaciju na jednoj adresi.

Surađujemo isključivo sa certificiranim dobavljačima prema ISO standardu, Qualicoat, i TÜV Njemačka, što dugoročno jamči visoku kvalitetu proizvoda ali i usluga te post prodajnu podršku. Sa našim prodajnim programom pokrivamo 85% potreba u sektoru.